Om Aalborg Anlægsgartneri

Aalborg Anlægsgartneri tilbyder en lang række opgaver inden for nyanlæg, private haver, anlægsarbejde, brolægning, viceværtservice og entreprenøropgaver.

Vi har stor erfaring med projekter for mange forskellige kunder, der både tæller boligselskaber, private, erhverv og offentlige institutioner.

Fra småt til stort

Virksomheden blev i 1989 etableret af Frank Andersen med en enkelt trailer og en bil. Dengang gik firmaet under navnet Franks Haveservice.

Efterhånden tog opgaverne til, hvorfor vi skiftede navn til Aalborg Anlægsgartneri for at illustrere, at vi nu også var i stand til at håndtere meget store anlægs projekter og entreprenør opgaver.

Vi udarbejder gerne faste aftaler på helårsvedligeholdelse til alle vores kunder. Vi skræddersyr en løsning, der passer nøjagtig til jeres behov.

Kendt for kvalitet

Siden etableringen har vi haft en fast kundekreds, som ofte vender tilbage eller anbefaler os til andre på grund af den kvalitet på entreprenørarbejde, vi leverer. Vi er naturligvis altid interesserede i at hjælpe nye kunder.

Kvalitet betyder både holdbarhed, funktionalitet og en pæn finish, og det får du hos Aalborg Anlægsgartneri – hver gang.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning i alle henseender.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde – du kan med fordel bruge boksen herunder.

Aalborg Anlægsgartneri
Luk menu
Close This Panel